Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1: Στους «8» οι Αγρινιώτες σε παράταση - θρίλερ! (highlights)

Μεγάλη πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στην παράταση (0-0 α' ματς).

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1: Στους «8» οι Αγρινιώτες σε παράταση - θρίλερ! (highlights)

Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στον Παναιτωλικό πέτυχε στο 116' ο Αντμίρ Μπάιροβιτς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 119' με κεφαλιά του Ντομίνγκεζ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της παράταση, λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη ανατροπή, όταν και πάλι ο Ντομίνγκεζ προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Κνετ.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο Παναιτωλικός είχε δύο δοκάρια! Στο 9' με τον Σίεστεντ να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κότνικ. Και στο 17' σε σουτ του Φάρλεϊ Ρόσα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κότνικ.

Στο 73' ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, αλλά ο Μιλόγεβιτς έκανε το πλασέ στην κίνηση με το εξωτερικό και ο Κνετ απομάκρυνε δύσκολα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες (111’ Γρίβας), Λυμπεράκης (63’ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68’ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Αραμπούλι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Μαρτίνεθ (62’ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Αλβαρες (73’ Μιμίτο), Ρόσα (97’ Φυτόπουλος), Ντίας (68’ Μπαΐροβιτς)