ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Βράνιες, έλεγχος ντόπινγκ από ΕΣΚΑΝ!

Έλεγχος ντόπινγκ διενεργήθηκε σε παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης (15/1). Με πολλές απουσίες και χωρίς Βράνιες στην Τρίπολη.

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Βράνιες, έλεγχος ντόπινγκ από ΕΣΚΑΝ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Πέμπτης (16/1, 15:00) τον Αστέρα στην Τρίπολη στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδος, μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας για λόγους ασφαλείας.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Τετάρτη (15/1), με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας.

Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους στους οπίσθιους μηριαίους, Γιακουμάκης λόγω διαστρέμματος στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά και οι τιμωρημένοι Χουλτ και Λιβάγια. Ακόμα εκτός μένει και ο Μπάρκας για να πάρουν ευκαιρίες οι Τσιντώτας και Αθανασιάδης.

Ξαφνικός έλεγχος ντόπινγκ!

Η προπόνηση της Τετάρτης (15/1) περιελάμβανε και αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ από κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ που βρέθηκε στα Σπάτα.

Δείγμα από το κλιμάκιο που έδωσε το παρών στην προπόνηση πάρθηκε από τους Μπακάκη, Αθανασιάδη, Ντέλετιτς και Κρίστιτσιτς.