Το πλάνο πρόκρισης του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό!

Με οδηγό το 1-0 του πρώτου ματς στους Ζωσιμάδες και την σούπερ φόρμα που τον χαρακτηρίζει, ο ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύει σε πρόκριση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το πλάνο πρόκρισης του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό!

Πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς που θα γίνει στις 17.15 με τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι OTEsport 2. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ποντάρει από τη μια στο υπέρ του 1-0 στους Ζωσιμάδες στο πρώτο παιχνίδι και από την άλλη στην καταπληκτική του φόρμα. Έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, εννιά παιχνίδια δίχως γκολ παθητικό και η ψυχολογία στα ύψη για την ομάδα των Ιωαννίνων.


Ο κόουτς Αργύρης Γιαννίκης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό θα γίνει Δευτέρα στα Γιάννινα. Έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη, στα άκρα της άμυνας με Αποστολόπουλο (δεξιά), Μπουκουβάλα (αριστερά), στόπερ τους Παντελάκη, Σκόνδρα, αμυντικά χαφ τους Σιόντη, Κάστρο, στο κέντρο Ξύδα, Νάουμετς και στην επίθεση Παμλίδη, Κριζμάν. Στη διάθεση του Γιαννίκη είναι και οι Νικολιάς, Λεό, Λιάσος, Λώλης, Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Πίτου Γκαρσία, Καρτάλης, Γώγος, Οικονομόπουλος, Πήλιος. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν από το παιχνίδι.