Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Θρίλερ με πέναλτι, αποβολές και πρόκριση του ηττημένου! (highlights)

Σε έναν αγώνα «ροντέο» στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μπορεί να έχασε με 2-0 από τον Βόλο αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Θρίλερ με πέναλτι, αποβολές και πρόκριση του ηττημένου! (highlights)

«Τρελό» ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο στον επαναληπτικό του 0-3 στο Πανθεσσαλικό. Οι Περιστεριώτες μπήκαν χαλαροί στο παιχνίδι και οι Θεσσαλοί που ήταν σοβαροί βρέθηκαν στο 22’ να προηγούνται 0-2 (!) και να παίζουν και με παίκτη παραπάνω.

Το 0-1 από τον Γκουαροτσένα

Ο Γκουαροτσένα με πέναλτι στο 13’ άνοιξε το σκορ και στο 22’ πάλι από την άσπρη βούλα (δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί ο φορ του Βόλου έκανε διπλή επαφή κατά την εκτέλεση) έγραψε το 0-2. Μάλιστα στη φάση του δεύτερου πέναλτι αποβλήθηκε σωστά ο Καχίλα για το χέρι που έκανε.

Το 0-2 από τον Γκουαροτσένα

Ο Ατρόμητος που είχε κάνει περίπατο πριν από μια εβδομάδα στο Πανθεσσαλικό, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά πάλεψε και άντεξε απέναντι σε έναν Βόλο που άγγιξε το θαύμα.

Τα πράγματα για τους Βολιώτες ενδεχομένως να ήταν καλύτερα εάν δεν τελείωναν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού σε ένα σημείο όπου έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι αποβλήθηκε αρχικά ο Μπαλογιάννης (70’ 2η κίτρινη) και εν συνεχεία ο σκόρερ των δυο τερμάτων Γκουαροτσένα.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Τσαμούρη από τον Πειραιά. Σε ακόμη έναν αγώνα από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς – Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Ταλόχα – Μπαένα, Μάντσον – Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (29’ Στρούγγης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης) – Βέλλιος

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας – Διαμαντής, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Καμαντουρό - Λύρατζης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Τσαούσης – Μουνίθ – Γκουαροτσένα, Ζοάο (46’ Τόρες)