Ολυμπιακός: Το Κύπελλο των ευκαιριών και του Φορτούνη

Το ματς με την Καλαμάτα δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Το Κύπελλο των ευκαιριών και του Φορτούνη

Η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ουσιαστικά έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι της Καλαμάτας. Το 2-0 με το οποίο επικράτησε τότε η ομάδα του Πειραιά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους Καλαματιανούς.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς η αναμέτρηση με την «Μαύρη Θύελλα» το απόγευμα της Τετάρτης είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει δοκιμές και να δώσει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το ματς φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός θα πατήσει για πρώτη φορά φέτος το χορτάρι του φαληρικού γηπέδου και έξι μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Για τον Φορτούνη είναι μία σημαντική στιγμή και είναι αυτή που περιμένουν όλοι σε αυτό το παιχνίδι.

Πλην του «Φόρτου», ωστόσο ευκαιρία θα πάρει ξανά ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι τα πήγε πολύ καλά, ο Κούτρης, ο Μάρκοβιτς και φυσικά ο Σισέ. Θα είναι επίσης μία καλή ευκαιρία για τον Ραντζέλοβιτς και τον Λοβέρα, οι οποίοι θεωρούνται σπουδαία ταλέντα και περιμένει πολλά ο Ολυμπιακός. Ακόμη και ο Ξενιτίδης από την Ακαδημία θα πάρει το χρόνο του. Ο Λάζαρος θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ και ο Γκερέρο θα επιχειρήσει να βάλει ένα τέλος στο σερί χωρίς γκολ.

Το ματς της Τετάρτης είναι μία τεράστια ευκαιρία γι’ αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι όμως η ημέρα του Κώστα Φορτούνη, αυτή που περίμενε εδώ κι αρκετό ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.