Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί (highlights)

Στο 0-0 έμειναν Παναιτωλικός και Πανιώνιος στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση που διεξήχθη χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων για τα όσα είχαν συμβεί στο ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί (highlights)

Λευκή ισοπαλία στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16». Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που δημιούργησε τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ενώ και στην επανάληψη αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Λυμπεράκη στο 63’) ήταν πολύ καλός.

Η είσοδος του Τσιλούλη βοήθησε και ο «Ιστορικός» είχε καλές στιγμές για να σκοράρει, με κορυφαία φυσικά το δοκάρι του Εμμανουηλίδη στο 76’. Ο ρυθμός στο τελευταίο τέταρτο άνοιξε και σε αυτό το διάστημα φάνηκε περισσότερο ο Παναιτωλικός που έπαιζε και με παίκτη παραπάνω αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Οι γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τη φάση του 85’ όπου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσιλούλη μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου αλλά ο διαιτητής Τσαμούρης από τον Πειραιά δεν είδε τίποτα!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ): Κνετ – Τζανακάκης (66’ Σανιά), Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Κέβιν – Τσιγγάρας, Tαχάρ (36’ λ. τρ. Μιμίτο) – Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62’ Γιοβάνοβιτς) – Μπαΐροβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ): Κότνικ – Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης – Κιάκος, Οικονομίδης (90' Σαραμαντάς) – Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58’ Τσιλούλης), Μασούρας (83’ Παπαγεωργίου) – Αραμπούλι

Δείτε τα highlights του αγώνα