Τι λένε για τον Μπόμπι Αλέν στον Ρέντη

Ο 28χρονος Γάλλος θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα το μεσημέρι της Τετάρτης (8/1, 15.00).

Τι λένε για τον Μπόμπι Αλέν στον Ρέντη

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καλαμάτα στη Μεσσηνία για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, είναι ολοφάνερο ότι θα δούμε ολικό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Πολλά βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Μπόμπι Αλέν. Ο 28χρονος Γάλλος γκολκίπερ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ντιζόν, θα τραβήξει αρκετά φλας πάνω του, καθώς πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του το έβγαλε ως δεύτερος γκολκίπερ.

Πάντοτε όμως στην Γαλλία έκαναν λόγο για έναν τερματοφύλακα που κακώς δεν τον αξιοποίησαν περισσότερο οι ομάδες του. Αύριο λοιπόν, θα έχουμε τη δυνατότητα να τον δούμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Καλαμάτα

Τι προκύπτει ωστόσο από τον Ρέντη για τον πάντοτε χαμογελαστό Μπόμπι Αλέν, ο οποίος ζει το όνειρό του με τη φανέλα του Ολυμπιακού; Ότι στις προπονήσεις δείχνει πώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να κατευθύνει τους αμυντικούς του. Επίσης, δείχνει σταθερότητα στις εξόδους του. Όπως όλοι οι τερματοφύλακες, έτσι και εκείνος έχει τις αδυναμίες του. Για παράδειγμα με την μπάλα στα πόδια δεν είναι το ίδιο καλός, ωστόσο, σε γενικές γραμμές στο λιμάνι έχουν την πεποίθηση ότι αν χρειαστεί μέσα στη χρονιά να καλυφθεί κάποια στιγμή το κενό του Σα σε περίπτωση τραυματισμού του Πορτογάλου, ο Αλέν έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να τα σταθεί στην ερυθρόλευκη εστία.

Για την ιστορία, ο 28χρονος γκολκίπερ ερχόμενος στον Ολυμπιακό είχε στην πλάτη του μόλις 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις της Γαλλίας. Και αναφερόμαστε στην 1η κατηγορία, στη 2η κατηγορία, στην 3η κατηγορία, στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ.