Παναθηναϊκός: Προφυλάσσει τέσσερις στα Ιωάννινα ο Δώνης

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής 4 παίκτες του ύστερα από την προπόνηση της Δευτέρας (6/1).

Παναθηναϊκός: Προφυλάσσει τέσσερις στα Ιωάννινα ο Δώνης

Κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω του «Ηφαιστίωνα», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/1) η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους πλέον το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» την περασμένη Κυριακή (5/1), καθότι μπαίνουν σε μία φουλ απαιτητική περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παιχνίδια πολύ κρίσιμα για τον στόχο της εξάδας και την πορεία έως το τέλος του δρόμου στο Κύπελλο, όπως τόνισε και ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «βασικοί» του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου του «τριφυλλιού», ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικά γυμνάστηκε ο Κότσαρης που μετράει πλέον αντίστροφα για την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά το προ διμήνου κάταγμα στο χέρι του.

Ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία κι ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση. Επίσης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε να προφυλάξει τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ένιωθε τη Δευτέρα (6/1) μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, αν και το πρόβλημα του Ιταλού δεν δείχνει ανησυχητικό εν όψει του κυριακάτικου (12/1, 19:30) αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδεύσουν το πρωί της Τρίτης (7/1) για τα Ιωάννινα, όπου την Τετάρτη (8/1, 17:15) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της φάσης των «16» του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Στην «πράσινη» αποστολή βρίσκονται οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης.