Ολυμπιακός: «Αποκαλυπτήρια» Αλέν και Μάρκοβιτς στην Καλαμάτα

Πολλά νέα πρόσωπα από πλευράς Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (8/1, 15.00) με τη «Μαύρη Θύελλα».

Ολυμπιακός: «Αποκαλυπτήρια» Αλέν και Μάρκοβιτς στην Καλαμάτα

Ουσιαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς το προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Ότι την Τετάρτη (8/1, 15.00) σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έως τώρα είτε έχουν παίξει ελάχιστα, είτε έχουν δει τα περισσότερα ματς από την εξέδρα ή τον πάγκο.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μπόμπι Αλέν. Ο Γάλλος γκολκίπερ που βρίσκεται στη «σκιά» του Ζοσέ Σα, εν γνώσει του φυσικά, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα γάντια στην Καλαμάτα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ που ήρθε στην Ελλάδα με πολύ καλές συστάσεις από το Βελιγράδι και με την ταμπέλα ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών στο σερβικό ποδόσφαιρο (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι έπαιζε βασικός στην Παρτιζάν), εκτιμάται ότι επίσης θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των Πειραιωτών σε επίσημο παιχνίδι.

Φυσικά, ο Λεονάρντο Κούτρης μετά την ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο ντέρμπι, αναμένεται να καλύψει τον Τσιμίκα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή και τους Σισέ, Λάζαρο, Ξενιτίδη, Μπενζιά και Γκερέρο.

Εν ολίγοις, θα έχει πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα της Μεσσηνίας.