Έρευνα για το «Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι», της Original

Ο Βασιλειάδης ζήτησε από τον Σιμιτζόγλου να ασχοληθεί με την υπόθεση μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΚ.

Έρευνα για το «Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι», της Original

Η άκρως επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε η "Original" για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ενεργοποίησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδης, ο οποίος ζήτησε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο κ. Βασιλειάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και σύμφωνα με τη "Live Sport" του ζήτησε να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Το πολεμικό κλίμα που επικρατεί και φάνηκε και στα μέτρα ασφαλείας που πρόκειται να ληφθούν, δείχνει να ανηδυχεί το Υπουργείο και γι' αυτό ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε εγρήγορση από τον κ. Σιμιτζόγλου.

Οσον αφορά την ανακοίνωση της Original, αυτή ανέφερε: «12 Μαΐου είμαστε νταμπλούχοι!12 Μαϊου η Αθήνα κιτρινίζει από νωρίς! 14.00 η ώρα όλοι στην Ομόνοια. Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει! Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι ! ΑΕΚάρα για πάντα»!.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110