Δεν ετοιμάζονται για τελικό Κυπέλλου, αλλά για πόλεμο

Συρματοπλέγματα, προσυγκεντρώσεις, ένας... στρατός security, μέτρα μέχρι και στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ - Όλα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη.

Δεν ετοιμάζονται για τελικό Κυπέλλου, αλλά για πόλεμο

Τα όσα αποφασίστηκαν πριν από λίγο στη σύσκεψη για τα μέτρα του τελικού Κυπέλλου της 12ης Μαΐου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, δεν θυμίζουν ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά... πόλεμο. Βέβαια, η συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ επιβάλει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που πριν από ένα χρόνο, στον Βόλο γίναμε μάρτυρες απερίγραπτων σκηνικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρα θα ληφθούν ακόμα και στα δημοσιογραφικά θεωρεία όπου οι μισοί δημοσιογράφοι θα είναι της ΑΕΚ, οι άλλοι μισοί του ΠΑΟΚ και στα θεωρεία θα υπάρχουν άνδρες της αστυνομίας και security.

Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 40.000 φίλαθλοι μετά την... μοιρασιά που έγινε στα εισιτήρια. Για τους φίλους της ΑΕΚ θα ανοίξουν οι θύρες 1,2,3,4,32, 33, 34, 35 και η μισή 5. Για τους φίλους του ΠΑΟΚ οι θύρες 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και στη μισή 13.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ προγραμματίστηκε προσυγκέντρωση στις Αφίδνες και από εκεί η Αστυνομία θα τους συνοδεύσει λίγους-λίγους στο γήπεδο.

Κάθε ομάδα θα πάει από 200 προσκλήσεις ενώ 2.000 θα δοθούν στην ΕΠΟ (θύρες 23, 29, Ρ και VIP).

Συνολικά 800 άτομα security θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ ενώ η αστυνομία απαιτεί να τοποθετηθεί συρματόπλεγμα στην τάφρο που υπάρχει στο γήπεδο αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ.