Κύπελλο Ελλάδος: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1:Προβάδισμα με φοβερό γκολ του Τασουλή (highlights)

Με ένα φοβερό γκολ του Χρήστου Τασουλή ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 εκτός έδρας και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1:Προβάδισμα με φοβερό γκολ του Τασουλή (highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά επικράτησε τελικά με 1-0 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Αρκάδες ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτεροι όμως δεν κατάφερναν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τους «ξελάσπωσε» ο Χρήστος Τασουλής με ένα φοβερό γκολ που πέτυχε με σουτ από μακρινή απόσταση στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.. Το γκολ του Τασουλή θύμισε λίγο αυτό που είχε σκοράρει ο ίδιος απέναντι στη Λαμία ακριβώς στο ίδιο λεπτό εκείνου του αγώνα.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να ισοφαρίσει χάνοντας δυο ευκαιρίες στο 75' και 77' ωστόσο το το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους. Πλέον η ομάδα του Αστέρα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65' Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65' Νέιρα), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (76' Λουκίνας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76' Ριέρα), Παναγιώτου, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17' Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65'), Χαουρέγκι.