Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα - ΟΦΗ 2-0: Κουτουλιές για πρόκριση (highlights)

Η Καβάλα επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην έδρα της και απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα - ΟΦΗ 2-0: Κουτουλιές για πρόκριση (highlights)

Μια μεγάλη έκπληξη πάει να δημιουργηθεί στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα η Καβάλα υποχρέωσε τον ΟΦΗ σε ήττα με 2-0 στην έδρα της και απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Κουτσούμπας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου ύστερα από σέντρα του Ορφανίδη.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν όμως στο 85' της αναμέτρησης ο Μάνος αστόχησε σε τετ α τετ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και πλέον οι Καβαλιώτες έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενη γύρο του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (56' Κέθρι), Χαντί, Βόσαχλικ, Λ. Ορφανίδης (73' Μελισσόπουλος) & Βασίλης Παπαδόπουλος (80' Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Μπράουν, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59' Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (72' Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης & Μάνος.