Κύπελλο Ελλάδος: Πανσερραϊκός - Βόλος 1-1: «Απόδραση» στο 90΄ (highlights)

Παρόλο που ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 90' τον Πανσερραϊκό σε 1-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Πανσερραϊκός - Βόλος 1-1: «Απόδραση» στο 90΄ (highlights)

Ο Βόλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εντούτοις ισοφάρισε στο 90' με γκολ του Τσαούση και με το τελικό 1-1 απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Βολιότες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, αλλά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Πανσερραϊκός στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κασμερίδη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Μελισσά με κεφαλιά. Ο Βόλος απάντησε με ευκαιρίες στο 16' και στο 42΄του παιχνιδιού ωστόσο το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ανέβασαν κι άλλο στροφές ωστόσο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 70ο λεπτό με το γκολ του Γιανναράκη με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ.

Ο Βόλος έψαξε με υπομονή το γκολ της ισοφάρισης το οποίο και πέτυχε τελικά στο 90' της αναμέτρησης μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τσαούση. Πλέον με το 1-1 στις αποσκευές του έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (75' Ζιώγκας), Πτηνόπουλος (69' Μπάρδας), Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου (58' Ομπόσου).

Βόλος (Χ. Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Tσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Κυζιρίδης (55' Μπαλογιάννης), Μαξ (75' Φεράρι), Ατιγιάτ, Ηλιόπουλος, Μουνίθ (64' Ντεντάκης), Μάντζης.