Κύπελλο Ελλάδος: Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 2-1: Νίκησαν κι ελπίζουν οι Θεσσαλοί (highlights)

Η Ξάνθη προηγήθηκε στη Λάρισα επί του Απόλλωνα ωστόσο η ομάδα του Άριαν Μπελά ανέτρεψε το σκορ, νίκησε με 2-1 και άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 2-1: Νίκησαν κι ελπίζουν οι Θεσσαλοί (highlights)

Η Ξάνθη παρόλο που προηγήθηκε στην Λάρισα επί του Απόλλωνα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και το πλήρωσε, αφού η ομάδα του Άριαν Μπελά ανέτρεψε την κατάσταση, νίκησε με 2-1 και πλέον θα παλέψει στα Πηγάδια για να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στα του αγώνα η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Ο Ντουρίσκοβιτς έβγαλε σέντρα και ο Λισγάρας με σκαστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, στο 50ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Ναζί ύστερα από γύρισμα του Σάντος δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ξάνθη αντέδρασε και έχασε σωρεία ευκαιριών από το 60' και μετά. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε αφού οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 2-1 στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μπρέμπου και πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Χατζής, Σκούπρα, Γκουστάβο, Μπαστακός (64’ Σιφναίος), Λίταινας (75’ Νούσιος), Μπιμπάι (64’ Νύκταρης), Μπρέμπος, Καμπέρης, Κωστούλας, Ναζίμ.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Γκονζάλες, Πολέτο (58’ Εντουάρντο), Καμαρά, Ντε Λούκας, Σόσα, Ρενέλα, Λισγάρας, Μπαριέντος (73’ Γκαργκαλατζίδης), Μουλέν, Ντουρίτσκοβιτς, Ντίρεσταμ.