Χρηματικό πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Διαβάστε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική της ΕΠΟ στους δύο «δικεφάλους» για τη συμπεριφορά των οπαδών τους κατά τη διάρκεια του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Χρηματικό πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου που έγινε στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Παρότι ο αριθμός των φίλων των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος μέσω προσκλήσεων και αυστηρών ελέγχων κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι οπαδοί βρήκαν τρόπο να αμαυρώσουν έναν ακόμα τελικό με επεισόδια, συμπλοκές και ρίψεις αντικειμένων.

Για όλα αυτά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει 26.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ποσό για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι 6.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και «ΠΑΕ ΑΕΚ» πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη «ΠΑΕ ΑΕΚ» χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».