Γραμμένος: "Η ΕΠΟ θέλει πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ισχυρίστηκε ότι πάγια θέση της ΕΠΟ είναι ο τελικός Κυπέλλου να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων, παρότι αυτό δεν κατέστη ούτε φέτος δυνατό!

Γραμμένος: "Η ΕΠΟ θέλει πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων"

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η Ε.Π.Ο. επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση. Από τη στιγμή όμως που η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι ειλημμένη, οφείλουμε με τον αριθμό των προσκλήσεων που θα εκδοθούν, να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα».

Στο μεταξύ, η ΕΠΟ ενημέρωσε: "Με βάση την πρόταση της Ομοσπονδίας, για τον τελικό θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις, εκ των οποίων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 120 και η Ε.Π.Ο. θα διαθέσει 600. Για τις ανάγκες των Π.Α.Ε. (οικογένειες ποδοσφαιριστών, τεχνικά τιμ κλπ.) θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε επιπλέον 100 άτομα, με ειδική λίστα.

Για την έκδοση της πρόσκλησης απαιτείται ο Α.Δ.Τ. και το Α.Μ.Κ.Α. του κατόχου, ενώ για την είσοδο στο Ο.Α.Κ.Α. είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας θα διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία".

Η δεύτερη ευρεία οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ., έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ παρέστησαν ακόμα εκπρόσωποι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. (επικεφαλής ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης), της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (επικεφαλής η κα Αγγελική Αρκάδη), της ΕΛ.ΑΣ. (επικεφαλής ο υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, αναπληρωτής Γ.Α.Δ.Α.), του Ο.Α.Κ.Α. (επικεφαλής ο πρόεδρος κ. Α. Κουρής), των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της Ε.Π.Ο., καθώς και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ο εκτελεστικός γραμματέας".