Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Γενική είσοδος 20 ευρώ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Γενική είσοδος 20 ευρώ

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική ημέρα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου έως και την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως και τις 16:00.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Γενική είσοδος 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 14:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 16:00

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας