ΑΕΚ: Χωρίς Μπακασέτα με Λαμία

Βαρύ τελικά το διάστρεμμα που υπέστη ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» στο ματς με τον Παναιτωλικό, δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Εκτός και ο Τσιγκρίνσκι.

ΑΕΚ: Χωρίς Μπακασέτα με Λαμία

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Μπακασέτα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν είναι επιπόλαιος και θα τον κρατήσει για κάποιο διάστημα εκτός δράσης.

Ειδικότερα, έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και χθες ξεκίνησε θεραπεία. Ένιωθε έντονους πόνους και θα υποβληθεί και σε νεότερες αναλυτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πώς εξελίσσεται ο τραυματισμός του και το πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Σε κάθε περίπτωση δεν προλαβαίνει τη Λαμία. Εκτός έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα θεραπείας του. Μάλιστα ο Ουκρανός στόπερ δύσκολα θα προλάβει πλέον φετινό ματς.

Για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη πάντως τα νέα ήταν καλά από τη σημερινή προπόνηση. Κι εκείνος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς τον είχαν σφίξει οι γάμπες του, αλλά σήμερα ένιωθε καλύτερα και ακολούθησε καονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης χωρίς να διαμαρτυρηθεί για ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει πως είναι διαθέσιμος.

Σημειώνουμε πως με τη Λαμία επανέρχονται από τιμωρία οι Εζέκιελ Πόνσε και Ούρος Τσόσιτς.