Τρόμος για πιθανό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Τελικός στο εξωτερικό

Συζητήσεις περί... μετανάστευσης άνοιξαν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Τρόμος για πιθανό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Τελικός στο εξωτερικό

Το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί εκτός ελληνικών συνόρων, εφόσον το τρόπαιο διεκδικήσουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ συζητιέται ήδη πολύ έντονα στο παρασκήνιο.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Live Sport. Ο λόγος; Ποιος άλλος από τον φόβο επεισοδίων, καθώς οι χούλιγκαν είναι ανεξέλεγκτοι και σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται τα σπάνε και αφήνουν πίσω τους συντρίμμια και καμένες εξέδρες.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που ξεκίνησαν τη συζήτηση για... μετανάστευση του τελικού. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και αν σε έναν αγώνα (που θα έπρεπε να είναι) γιορτή, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, σημειωθούν έκτροπα, αυτό μπορεί αυτόματα να οδηγήσει σε Grexit. Βλέπετε και η υπομονή (από FIFA και UEFA) έχει τα όριά της.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει «κλειδώσει» τον τίτλο του πρωταθλήματος και ο επόμενος μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι να δει την ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.