Χάβος: «Όνειρο, αποκλείσαμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση της ομάδας του δήλωσε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου. 

Χάβος: «Όνειρο, αποκλείσαμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση της Λαμίας εις βάρος του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο και στις αρκετές ευκαιρίες που έχασαν οι Πειραιώτες.

Αρχικά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρη γιατί τον κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ είχαμε προβλήματα από τη δεξιά μας πλευρά. Δεν κρατούσαμε τη μπάλα και ο Ολυμπιακός μας πίεζε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τον σχηματισμό για να πιέσουμε τη μπάλα. Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε με τον Τομάς έφερε πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Οφείλω να πω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί έχασε ο Ολυμπιακός ευκαιρίες και αν είχε ισοφαρίσει τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα ενώ μέτρησε και η ικανότητα του τερματοφύλακα στη φάση του πέναλτι.»

Η Λαμία έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και άφησε έξω και τον Ολυμπιακό. Τελικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κλήρωσης ελπίζετε να πάτε και πιο μακριά;

«Είναι σαν ένα όνειρο που δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα. όταν αποκλείεις τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι κάτι σπουδαίο. Έχουμε όλοι δικαίωμα στο όνειρο. Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και σεμνοί. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή μας που ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει. Θα είναι δώρο Θεού για την πόλη να πάμε παραπέρα.»

Πόσο ευτυχισμένος είστε που έχετε ικανούς τερματοφύλακες;

«Είμαι ευτυχισμένος που έχουμε ικανό προπονητή τερματοφυλάκων γιατί και τα τέσσερα παιδιά που έχουμε τα έχουν πάει περίφημα. Μετράει να έχουμε τους δύο ετοιμοπόλεμους. Έχουμε ικανούς τερματοφύλακες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα το παιχνίδι και τον αντίπαλο.»