Αυτή είναι η ατάκα Σκουλά για την οποία μίλησε ο Κόρμπος

Τι φέρεται να ειπώθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον Έλληνα ρεφερί και ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Πανιώνιου.

Αυτή είναι η ατάκα Σκουλά για την οποία μίλησε ο Κόρμπος

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιου στιγματίστηκε από ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή Σκουλά, συμπεριλαμβανομένου και του αμφίβολου εώς και ανύπαρκτου πέναλτι που έκρινε την πρόκριση για τους Θεσσαλονικείς στο 117'.

Πέρα πάντως από τη συζήτηση που ξεσήκωσε η διαιτησία στην Τούμπα, πολλά ερωτηματικά προκάλεσε και οι δηλώσεις του αρχηγού του Πανιώνιου, Παναγιώτη Κόρμπου, με απόφαση του οποίου οι «κυανέρυθροι» δεν έκαναν σέντρα μετά το αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλογίστηκε, ενώ δήλωσε, μετά το τέλος του αγώνα, στην κάμερα της Cosmote: «Όταν πηγαίνει ο διαιτητής και δείχνει κίτρινη στον Μπανανά και του λέει ότι είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις κίτρινη γι αυτό σου δείχνω… Υπάρχει κανένας νόμος που το λέει αυτό; Να πει ο Σκουλάς τι είπε στο ημίχρονο, να βγει να το πει αυτό, γιατί είναι πολύ προσβλητικό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Να πει ο Σκουλάς, ο τέταρτος και οι βοηθοί τι είπαν. Γύρισα και του είπα, αυτό που λέτε δεν σας τιμά και με μειώνει εμένα. Το άκουσαν κι άλλοι. Περιμένω να δω εάν θα το πουν οι διαιτητές και οι άλλοι. Εγώ θα το μεταφέρω στην ΕΠΟ».

Σε τι αναφέρεται ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών; Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης, ο Εμμανουήλ Σκουλάς δέχθηκε έντονα παράπονα από ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και εν συνέχεια φέρεται να... απολογήθηκε! Με τη μισή ομάδα του Πανιώνιου παρούσα, ο Έλληνας διαιτητής απευθυνόμενος στον στον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνή βοηθό διαιτητή, Δημήτρη Σαραϊδάρη φέρεται να είπε: «Τι άλλο να κάνουμε;»!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην Τούμπα, λοιπόν, και θα έχει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει κάποια κινητοποίηση από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου...