Κόρμπος: «Αυτό που είπε ο διαιτητής στο ημίχρονο μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές»

Ο αρχηγός του Πανιωνίου δεν... μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις του μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Βολές» του έμπειρου μεσοαμυντικού κατά του ρέφερι Σκουλά, τον προκάλεσε να αποκαλύψει δημόσια τι είπε στο ημίχρονο!

Κόρμπος: «Αυτό που είπε ο διαιτητής στο ημίχρονο μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ με δική του πρωτοβουλία οι «κυανέρυθροι» αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα στα τελευταία λεπτά, μετά το πέναλτι-γκολ του Βιεϊρίνια.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Cosmote TV, o «κάπτεν» της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν... μάσησε τα λόγια του. Άφησε αιχμές για τη διαιτησία, απόρησε για την κάρτα-ανέκδοτο στον Μπανανά, ενώ προκάλεσε τον ρέφερι Σκουλά να αποκαλύψει δημόσια τι είπε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ενώπιον κι άλλων ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Πανιωνίου είπε: «Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποιο επεισόδιο μετά το τέλος του ματς. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κάναμε τη δουλειά μας... και κάποιοι άλλοι έκαναν τη δική τους».

Και συνέχισε ο Κόρμπος: «Έμαθα στη ζωή μου να τα λέω πάντα όπως είναι. Ο διαιτητής είπε στον Μπανανά "είσαι ο μόνος που δεν έχει κάρτα, έλα να σου δείξω κίτρινη"! Υπάρχει κάποιος νόμος που το λέει αυτό;».

Στο φινάλε των δηλώσεών του ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών τόνισε: «Να πει ο διαιτητής στο ημίχρονο τι έλεγε με τους βοηθούς του, αυτό που είπε μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αν δεν το πουν θα το πω εγώ. Στην ίδια χώρα ζούμε και έχουμε όλοι οικογένειες.

Γύρισα από τα νεύρα μου και του είπα ότι δεν σας τιμάει αυτό που λέτε. Το άκουσαν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Θα βγω σαν αρχηγός και σαν μεγαλύτερος να το πω αν δεν το πουν. Θα το μεταφέρω όπως και να έχει εκεί που πρέπει».