Ποιοί είναι οι πιτσιρικάδες που πήρε ο Μαρτίνς στην αποστολή με Λαμία

Ποιοι είναι οι δύο μικροί που συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης.

Ποιοί είναι οι πιτσιρικάδες που πήρε ο Μαρτίνς στην αποστολή με Λαμία

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε και δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Είναι υποχρεωμένος να έχει στη 18άδα παιδιά από τα τμήματα υποδομής και αυτή τη φορά πήρε δύο παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν τόσο στην προπόνηση της Τρίτης όσο και σε αυτή της Τετάρτης.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης είναι στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λαμία. Πρόκειται για τον 19χρονο μέσο της ομάδας Νέων των Πειραιωτών, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε αποστολή. Ο Ξενιτίδης με την ομάδα Νέων έχει κάνει 16 συμμετοχές και έχει σκοράρει τέσσερις φορές, ενώ με την πρώτη ομάδα έπαιξε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου.

Ο δεύτερος από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Πρόκειται για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρίνος κατά κύριο λόγο παίζει ως αριστερός χαφ και ο Μαρτίνς λόγω των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στα «φτερά» επέλεξε να τον έχει στην αποστολή. Ο Μαρίνος έχει παίξει για ένα λεπτό στο ματς με τον Άρη Αβάτου.

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετείχε και τρίτος από την ομάδα Νέων των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Γιώργο Φέκκα. Ο 17χρονος χαφ προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα, αλλά προτιμήθηκε ο Ξενιτίδης για την αποστολή του ματς με τη Λαμία.