Χωρίς Μουνάφο, Αραβίδη, Πασαλίδη στο Ηράκλειο ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (7/2, 17.00) με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Χωρίς Μουνάφο, Αραβίδη, Πασαλίδη στο Ηράκλειο ο Αστέρας Τρίπολης

Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (7/2, 17.00) με αντίπαλο τον Εργοτέλη η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Παράσχος ολοκλήρωσε την Τετάρτη (6/2) την προετοιμασία των παικτών του κι επέλεξε τους «εκλεκτούς» της αποστολής, αφήνοντας εκτός τους Χουάν Μουνάφο, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Χρήστο Αραβίδη.

Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα, ενώ ο Αραβίδης ανακοινώθηκε μόλις πριν από δύο μέρες από την ΠΑΕ και δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την αποστολή του Αστέρα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη απαρτίζουν αναλυτικά οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.