Χάβος: «Με τον Δώνη και τα παιδιά ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο μέλλον!»

Ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του πήραν την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Χάβος: «Με τον Δώνη και τα παιδιά ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο μέλλον!»

Ο προπονητής της Λαμίας υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκρισης της Λαμίας σε βάρος του Παναθηναϊκού: «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και δυνατό. Στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που επιλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά επειδή έχουμε συνεχόμενα ματς, ξέραμε ότι έχουμε παιδιά που μπορούν ν' ανταποκριθούν και το έκαναν. Περιορίσαμε με τον Σκόνδρα ως 6άρι τον αντίπαλο, βγήκαμε στην κόντρα επίθεση, κάναμε ευκαιρίες όμως ήμασταν άτυχοι στην τελική ενέργεια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε, μας πίεσε, ήταν καλύτερος, κατάφερε έβαλε το γκολ σε καλό σημείο... Εμείς χάσαμε την ευκαιρία με τον Επστάιν και το δοκάρι του Ρόμανιτς, το παιχνίδι μετά ήταν ρωσική ρουλέτα. Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη και η τύχη μαζί με την ικανότητα ήταν μαζί μας.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πίεση της ανάγκης για πρόκριση. Εμάς στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο όσο πιο μακριά μπορέσουμε να πάμε θα είναι ευχάριστο».

Για τη Λαμία: «Δεν θέλω να πω τα τετριμμένα ότι δουλεύουμε πολύ, αλλά το σημαντικό είναι ότι ξέραμε που χρειαζόμασταν ενίσχυση, φέραμε παίκτες και κουμπώσαμε καλύτερα σαν ομάδα με τους παίκτες που φέραμε. Ξέραμε ότι είχε αυξηθεί η πίεση στον Παναθηναϊκό και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Έπρεπε να τρέξουμε πολύ και να είμαστε πειθαρχημένοι με τον Καραμάνο στο χώρο και τον Ρόμανιτς στην μια πλευρά...».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός παίζει και προσπαθεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα χτίστηκε από το καλοκαίρι και μετά με τον προπονητή που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Η ομάδα και τα παιδιά θέλουν χρόνο και υπομονή. Ο στόχος από το καλοκαίρι δεν ήταν η Ευρώπη... Σίγουρα είναι αρνητικός ο αποκλεισμός, αλλά με τον Γιώργο Δώνη και τα παιδιά ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο μέλλον».

Για το Μελίσσα στα πέναλτι: «Βέβαια, είναι παράσημο. Όσο πιο καλά πάει η ομάδα παίρνει παράσημο και ο προπονητής και οι παίκτες. Πολλές φορές θεωρούμε ότι κάτι μας χρωστάει ο ποδοσφαιρικός Θεός. Ξέρουμε καλά ότι με τη δουλειά μας δικαιούμασταν να πάρουμε μια καλή βραδιά για την ομάδα και την πόλη. Όσον αφορά τον γκολκίπερ, έχω χάσει κάποιο στοίχημα, αλλά θέλω να επανορθώσω και να κανονίσει να φέρει αυτός καφέδες γιατί έχω πληρώσει πολλούς».