Ράσταβατς: «Δύσκολα μπορείς να αμυνθείς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, στάθηκε στην ποιότητα και την δυναμική που διαθέτει το ρόστερ του Ολυμπιακού και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Ράσταβατς: «Δύσκολα μπορείς να αμυνθείς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Μίλαν Ράσταβατς, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του.

Η συνέντευξη Τύπου

-Πού πιστεύετε ότι κρίθηκε το ματς και αν θεωρείτε ότι είχατε κάποιες πιθανότητες εώς το 2-0;

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που εξέθεσαν την ομάδα και έδειξαν τα προβλήματα. Ένα από τα προβλήματα που φάνηκε από το ξεκίνημα του ματς, ήταν η φρεσκάδα των παικτών. Το μεγαλύτερο ρόστερ και το πιο πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού, το γεγονός ότι οι παίκτες του έπαιξαν σήμερα και όχι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ήταν η διαφορά του παιχνιδιού σε ό,τι έχει να κάνει με την φρεσκάδα.

Αν πρέπει να συγκρίνω τα τελευταία ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό, υπήρχε διαφορετικότητα στην επιθετικότητα της Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και δύσκολα μπορείς να αμυνθείς. Τις πιθανότητές μας τις χάσαμε όταν επιτρέψαμε να πλησιάσει ο Ολυμπιακός στην περιοχή μας και δεν τον κρατήσαμε στο κέντρο. Τώρα θα προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Οταν έγινε το ματς 2-0 ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς πρωταθλήματος».

-Έτσι όπως το σχεδιάσατε το παιχνίδι μείνατε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές σας;

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί το επίπεδο ήταν έτσι σύμφωνα με τις συνθήκες».

-Ο Ντουρίτσκοβιτς βγήκε λόγω τραυματισμού;

«Υπάρχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Θα δούμε».

-Οι μεταγραφές έχουν κλείσει για την Ξάνθη. Είστε ικανοποιημένος από τον ρυθμό ενσωμάτωσης των καινούριων;

Έχουμε κάνει ήδη τρεις μεταγραφές. Θα δούμε αν θα γίνει κάποια άλλη.

-Από τον Ζίφκοβιτς μείνατε ευχαριστημένος;

«Είμαι ευχαριστημένος. Είξναι από τους πι οσημαντικούς παίκτες. Εχει υψηλή απόδοση για μεγάλα διαστήματα και αυτό είναι το σημαντικό. Μία πρόκληση για ομάδες σαν την Ξάνθη είναι να κρατούν μία απόδοση καλή σε μεγάλα διαστήματα. Υπάρχει βελτίωση όσο βρίσκομαι στον πάγκο».

Η στατιστική είχε μόλις μία τελική, το γκολ της δηλαδή. Ηταν η πιο φτωχή της στατιστική;

«Μάλλον ναι. Ειδικά από την άποψη της στατιστικής ναι. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας