Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-1: Ντουμπλάρισε τις νίκες και πέρασε

Ο Ατρόμητος προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Ριζούπολη, επικράτησαν σήμερα 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και με συνολικό σκορ 5-1 πέρασαν πολύ εύκολα στην οκτάδα του θεσμού.

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-1: Ντουμπλάρισε τις νίκες και πέρασε

Πολλές αλλαγές και από τον Κάναντι αλλά και τον Τεννέ στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου. Το 0-3 του πρώτου αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους δυο τεχνικούς να χρησιμοποιήσουν αρκετούς νέους παίκτες αλλά και τις τελευταίες μεταγραφές και να διαπιστώσουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

Ο Ατρόμητος στο 6’ άνοιξε το σκορ. Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, η μπάλα έφτασε στον Καρασαλίδη ο οποίος από πλάγια αριστερά και μέσα από την περιοχή, σέντραρε για τον Μπρούνο. Εκείνος πήρε την κεφαλιά, ακολούθησε νέα επαφή με το κεφάλι του Μούγιακιτς για το 1-0 του Ατρόμητου.

Στο 63’ ο Κατράνης που επέστρεψε στην ομάδα, ανέβηκε υπέροχα από αριστερά, σήκωσε κεφάλι, είδε τον Μπρούνο μέσα στην περιοχή, τον βρήκε και ο φορ του Ατρόμητου με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 2-1. Φάουλ του Ελ Χέλβε, η μπάλα έσκασε κάτω μπροστά από τον Θεοδωράκη που έχασε και ο επερχόμενος Βάρκας μείωσε σε 2-1.

Ο διαιτητής Τάσσης (Ηπείρου) έβγαλε την κίτρινη κάρτα σε Ριβέρο, Καρασαλίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης (78’ Μανδάς), Θεοδωράκης, Νάτσος, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μούγιακιτς (46’ Στρούγγης), Κορτ (73’ Λαζαρίδης), Μπρούνο, Κωτσόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αστράς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Αγροδήμος, Γαρουφαλιάς (83’ Κοντογιαννόπουλος), Βάρκας, Κοντοές (53’ Ελ Χέλβε), Ρώσση, Ριβέρο (67’ Γκίνο).