Απόλλων-Ατρόμητος 0-3: Χατ-τρικ ο Κουλούρης

 

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να οργιάζει και πάλι, ο Ατρόμητος πέρασε άνετα από τη Ριζούπολη (3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης) και ουσιαστικά εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλλων-Ατρόμητος 0-3: Χατ-τρικ ο Κουλούρης

Ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στο νέο έτος. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κέρδισε άνετα εκτός έδρας 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ευθύμη Κουλούρη να πετυχαίνει χατ τρικ. Ο διεθνής φορ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε για εκείνον το 2018 και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Περιστεριώτες στην εκτός έδρας νίκη.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ με πέναλτι (το κέρδισε ο Μάντσον από τον Κονέ) στο 27’ και στην επανάληψη «καθάρισε» την εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Στο 63’ μετά την όμορφη συνεργασία που είχε με Μπρούνο, Ενσικουλού και τον δεύτερο να μην μπορεί να νικήσει τον Βάσιτς, ήρθε ο Κουλούρης (από αυτόν ξεκίνησε η φάση) να πλασάρει σωστά για το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Κουλούρης με υπέροχο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Βάσιτς ενώ είχε προηγηθεί καταπληκτική 40άρα μπαλιά του Μάντσον.

Οι γηπεδούχοι που δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες γιατί στο τελευταίο δεκάλεπτο τραυματίστηκε ο Ακόστα και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές...

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα σε Μούγιακιτς, Κονέ, Τζανετόπουλο, Χατζηισαΐα, Μπεντινέλι και Ενσικουλού.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Κονέ (62’ Ντεφεδερίκο), Ακόστα, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης), Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Μάντσον), Νάτσος, Ούμπιδες, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Κουλούρης.