Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη

Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά για το 2019 και ο μεγάλος στόχος να τελειώσει την πρόκριση.

Το σχέδιο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη

Με αγωνιστικά προβλήματα ξεκινάει η νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό, αφού πήγε στη Ξάνθη χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Σισέ, τον Ποντένσε και τον Ελαμπντελαουί. Και οι τρεις βασικότατα στελέχη της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι Κυπέλλου, αλλά για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι εξίσου σημαντικό. Ο Πορτογάλος γνωρίζοντας πως έχει μπροστά του μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια έχει φροντίσει να δουλέψει πάνω σε αυτό. Έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του πως θα μοιράσει το χρόνο στα ματς και πως όλοι θα παίξουν στα ματς.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τη Ξάνθη ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, αλλά χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να παίξει και ο Χουτεσιώτης. Ο Τοροσίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κούτρης στο αριστερό. Το δίδυμο στα στόπερ αναμένεται να συνθέσουν οι Βούκοβιτς, Μεριά. Αν και ο Μιράντα είχε πολλές πιθανότητες να είναι στο πλευρό του Σέρβου, τελικά ο Τυνήσιος κερδίζει τη μάχη.

Στα χαφ δύσκολα θα έχουμε έκπληξη. Καμαρά, Γκιγιέρμε είναι το δίδυμο που είχε «δέσει» πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και με αυτό θα πορευτεί και στα Πηγάδια. Όσον αφορά στην επίθεση ο Ναουέλ αναμένεται να ξεκινήσει στο ένα άκρο και ο Μασούρας στο άλλο με τον Γκερέρο να παίζει στην κορυφή και τον Φορτούνη να κινείται πίσω του. Ο κόουτς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν δυνατά στο γήπεδο και να επιχειρήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, αλλά και να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους.