Ηρακλής: «Αρνήθηκαν φιλοξενούμενους η Αστυνομία και ο Πανιώνιος»

Ο Ηρακλής δεν θα έχει οπαδούς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και ανακοίνωσε τους λόγους. 

Ηρακλής: «Αρνήθηκαν φιλοξενούμενους η Αστυνομία και ο Πανιώνιος»

Ο Ηρακλής ζήτησε 400 εισιτήρια για τους οπαδούς του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στις 20 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αρνητικός εκτός από την Αστυνομία ήταν και ο Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2025 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Πανιωνίου και Ηρακλή.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Δημήτρης Τράγιας. Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε το άνοιγμα θύρας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της και αιτήθηκε 400 εισιτήρια.

Η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική, ενώ αρνητική στο άνοιγμα θύρας — είτε για μεμονωμένη είτε για οργανωμένη μετακίνηση — ήταν ΚΑΙ η ΠΑΕ Πανιώνιος».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110