ΟΦΗ: Έτοιμος και αποφασισμένος
Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί ενισχυμένος στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/5) στο ΟΑΚΑ (20.00)

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την επί κρητικού εδάφους προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/5), στο ΟΑΚΑ (20.00 ). Ο τεχνικός της Ηρακλειώτικης ομάδας Μίλαν Ράσταβατς είχε όλο τον χρόνο μπροστά του ώστε να δουλέψει μαζί με τους παίκτες του, ενώ είδε και κάποιους ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών του και να δηλώνουν παρών στον τελικό της Αθήνας.
Στη διάθεσή του Σέρβου τεχνικού θα βρίσκονται οι έμπειροι μεσοεπιθετικοί Τιάγκο Νους, Λεβάν Σενγκέλια και Χουάν Νέιρα οι οποίοι είχαν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και γυμνάζονταν συντηρητικά το τελευταίο διάστημα. Τώρα όλοι είναι πανέτοιμοι κι ο Ράσταβατς έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς θα έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Μοναδικός απών θα είναι ο Ματέους Μπρεσάν που είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις αγωνιστικές υπηρεσίες του. Η αποστολή των κρητικών θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από το Ηράκλειο για την Αθήνα και η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 18.45 στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ο Ράσταβατς θα ανακοινώσει την αποστολή.
Ολυμπιακός: 15 σερί νίκες με ΟΦΗ σε 6 χρόνια
Ραντεβού στο κέντρο Αμαρουσίου
Στις τάξεις των φιλάθλων έχει σημάνει ξεσηκωμός και πάνω από 18.000 φίλαθλοι αναμένεται να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Το κέντρο του Αμαρουσίου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα βρεθούν στην Αθήνα. Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, οι φίλοι του ΟΦΗ καλούνται να συγκεντρωθούν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Μαρούσι» και πέριξ αυτού, όπου θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι για την παραμονή τους μέχρι τη μετάβασή τους στο ΟΑΚΑ.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους, θα πλαισιώσει την υποδοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ με μουσικές εκδηλώσεις και Κρητικούς καλλιτέχνες, ενώ θα διαθέσει προσωπικό καθοδήγησης και δημοτική συγκοινωνία για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα τοπικά μουσεία.
Το… έργο επαναλαμβάνεται
ΟΦΗ και Ολυμπιακός, συνθέτουν το ζευγάρι του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, μετά τις προκρίσεις που πανηγύρισαν οι μεν Κρητικοί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, οι δε «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι, οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, σε τελικό Κυπέλλου, 35 χρόνια μετά το πρώτο και μοναδικό ραντεβού τους, με έπαθλο το τρόπαιο και μάλιστα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ημέρα, που θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός. Συγκεκριμένα, στις 17 Μαΐου του 1990, ΟΦΗ και Ολυμπιακός συγκρούστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 4-2.