Aυτοί είναι οι 8 Νέοι του Oλυμπιακού!

Διαβάστε για τα next best things που πήρε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Ξάνθη για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου.

Aυτοί είναι οι 8 Νέοι του Oλυμπιακού!

Με 8 ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του συλλόγου που έχουν κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τους έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ταξίδεψε στην Ξάνθη για το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου ο Ολυμπιακός.

Είναι παιδιά που είτε μετέχουν από πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού είτε αποκτήθηκαν από άλλες ομάδες, καθώς το κλαμπ θεωρεί ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και λαμπρό μέλλον.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Ο 16χρονος (γεννημένος τον Νοέμβρη του 2002!) γκολκίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πλατανιά, καθώς είχε διακριθεί με τις μικρές ομάδες του συλλόγου της Κρήτης. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας έχει ύψος 1.91 και είναι διεθνής με την U-17.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ: Παίζει αριστερό μπακ αλλά και όλη την πλευρά. Από 8 χρονών βρίσκεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Είναι 18 ετών και στέλεχος της Εθνικής ομάδας Παίδων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ: Ο 19χρονος χαφ είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ στην περσινή σεζόν είχε μπει σε αποστολή στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ και σε αυτά του Κυπέλλου με Αχαρναϊκό και Κισσαμικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: Μέσος , 18 ετών, διεθνής και αυτός. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή μέσα στο ματς, σε ένα παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Youth League είχε καταγραφεί ότι έτρεψε σχεδόν 13 χιλιόμετρα.

ΝΙΚΟΣ ΠΕΪΟΣ: Παίζει και στο κέντρο και ως στόπερ. Είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Νάουσα. Πρόσφατα βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό διότι πέρασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Διεθνής και αυτός, ανήκε κάποια στιγμής τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πέρυσει έκαν 4 ματς στο Youth League.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Από τα πολύ μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο 18χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε δείξει ενδιαφέρον και ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός. Παίζει στην Εθνική Νέων και κατάγεται από την Μυτιλήνη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΪΛΗΣ: Από τα 12 χρόνια του είναι στο Ρέντη, ενώ τώρα στα 18 του συνεχίζει στον Ολυμπιακό. Με την πρώτη ομάδα έπαιξε φέτος στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή. Πέρυσι στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του έβαλε 23 γκολ. Η οικογένεια του νεαρού σέντερ φορ είναι από τις πληγείσες της μεγάλης καταστροφής στη Μάνδρα.

ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΜΠΟΥΛΑΡΙ: Έχει γεννηθεί στη Σύρο και είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας. Είναι 17 ετών, έχει ύψος 1.90 και θεωρείται ότι μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα στη θέση του σέντερ φορ.