Κύπελλο Ελλάδος: Στην Κρήτη για την πρώτη του νίκη ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο στάδιο τον Εργοτέλη.

Κύπελλο Ελλάδος: Στην Κρήτη  για την πρώτη του νίκη ο ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη στις 15:00 ο Εργοτέλης και ο ΠΑΟΚ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους στο Παγκρήτιο σε εξ αναβολής παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη , Καρέλη , Πέλκα , Λημνιό , Τόσκα , Βαρέλα , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στον θεσμό.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (14.11) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού κι ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Έτσι, μόνο ο Αντρέ Βιεϊρίνια παραμένει εκτός και συνεχίζει θεραπείες.

Οι 18 παίκτες του «Δικέφαλου» που πήγαν στο Ηράκλειο είναι οι: Ρέι , Γλύκος , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Άκπομ , Μπαλογιάννης , Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

Μαζουλουξής: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής ανέφερε μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι: «Παίζουμε απέναντι σ’ ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες.

Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία.
Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».

Η αποστολή του Εργοτέλη αποτελούν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Γιακούμπου, Βουτσάς, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος.

Τα αποτελέσματα του ομίλου

1η αγωνιστική

Αήττητος Σπάτων - Εργοτέλης 1-1

ΠΑΟΚ - Άρης 1-1

2η αγωνιστική

Άρης - Αήττητος Σπάτων 2-1

ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία του ομίλου

4ος όμιλος

1. Άρης 4 3-2

2. Εργοτέλης 1 1-1 (-1 αγώνας)

3. ΠΑΟΚ 1 1-1 (-1 αγώνας)

4. Αήττητος Σπάτων 1 2-3