Σε λίγη ώρα η «μάχη» του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική

Στις 16:00 (8/11) εκδικάζεται η υπόθεση του Παμπελοποννησιακού. Ποιες οι κύριες υπερασπιστικές γραμμές του Ολυμπιακού. 

Σε λίγη ώρα η «μάχη» του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική

Δεν έχει μόνο Ντουντελάνζ το πρόγραμμα της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό. Έχει και Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ το μενού με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται το μεσημέρι (8/11, 16:00) ενώπιον της τριμελούς επιτροπής για την υπόθεση στο ματς με την Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και τα όσα συνέβησαν στο Παμπελοποννησιακό με τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ, που είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του ματς.

Οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει τη θέση τους από τη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτός ο χαμός στην Πάτρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε -άνευ λόγου και αιτίας- χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εξαιτίας ενός τσακωμού στην εξέδρα.

Η αστυνομία παραδέχτηκε στην έκθεσή της ότι δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματίας και αυτό είναι που θα αποτελέσει ένα «όπλο» στην υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού, συν φυσικά τα όσα θα υποστηρίξει για την ευκολία με την οποία τα ΜΑΤ δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα γυναικόπαιδα να προστατευθούν.

Ο Ολυμπιακός καλείται με το άρθρο που μεταξύ άλλων προβλέπει την αφαίρεση βαθμών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και καλά θα τιμωρηθεί με -3. Σε περίπτωση που τιμωρηθεί, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον αυτό το -3 σε ποια διοργάνωση θα του επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μιας και στον ΚΑΠ υπάρχει ξεκάθαρο άρθρο που αναφέρει ότι όταν τιμωρείται μια ομάδα σε αγώνα Κυπέλλου και τρέχει κανονικό «πρωτάθλημα Κυπέλλου», τότε τιμωρείται στη συγκεκριμένη διοργάνωση και όχι στη Super League. Γίνεται δηλαδή ξεκάθαρος διαχωρισμός διοργανώσεων.

Σήμερα λοιπόν θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε μια υπόθεση, που εξ αρχής θεωρήθηκε ότι είχε μπόλικη δόση προβοκάτσιας, με την παρουσία ενός Παναθηναϊκού στην εξέδρα των Ολυμπιακών.