ΕΠΟ: Σύσκεψη στις 28/3 για τον τελικό Κυπέλλου

H ΕΠΟ αναμένεται να συγκαλέσει σύσκεψη στις 28 Μαρτίου μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία για τους όρους διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου

ΕΠΟ: Σύσκεψη στις 28/3 για τον τελικό Κυπέλλου

Για τις 28 Μαρτίου προγραμματίστηκε η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου.

Η ΕΠΟ, στην προ ημερών ανακοίνωσή της, είχε κάνει ξεκάθαρο πως το θέμα της έδρας αλλά και των όρων διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου θα μπει στο τραπέζι μετά το πέρας των επικείμενων υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, δηλαδή των δύο παιχνιδιών που ακολουθούν και απομένουν για την πρόκριση στη τελική φάση του Euro 2024 μέσω του Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο παιχνίδι υποδέχεται το Καζακστάν στην OPAP Arena, για τις 21 Μαρτίου, ενώ εάν προκριθεί, θα αγωνιστεί στον τελικό εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο στις 26 του ίδιου μήνα.

Στην προγραμματισμένη σύσκεψη για τις 28 Μαρτίου θα δώσουν το «παρών» όλοι οι εμπλεκόμενοι: Δηλαδή η ΕΠΟ δια του προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου, οι δύο φιναλίστ Παναθηναϊκός και Άρης, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αφού βάσει της προκήρυξης το Πανθεσσαλικό Στάδιο φαντάζει ως η έδρα του, αλλά και η Cosmote TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και του φετινού θεσμού.

Από πλευράς της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να παραβρεθεί ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό που απομένει να φανεί, είναι εάν κάτι ανάλογο θα συμβεί και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο.