Παναιτωλικός: «Πάνοπλος» για την ανατροπή

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς είναι ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του απέναντι στον Άρη για να πάνε στον τελικό του Κυπέλλου

Παναιτωλικός: «Πάνοπλος» για την ανατροπή

Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας του δίνει την Τετάρτη (6/3) ο Παναιτωλικός κόντρα στον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη ρεβάνς του 0-1 στον Αγρίνιο οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να είναι αυτοί που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναιτωλικό γνωρίζουν πως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Άρης αλλά ξέρουν πως έχουν μπροστά τους 90 λεπτά για να ανατρέψουν την κατάσταση και να γράψουν ιστορία με την πρώτη παρουσία της ομάδας του Αγρινίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα.

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη το πρωί (5/3) την προετοιμασία τους και εν συνεχεία ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Πετράκη να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα μείνουν εκτός αποστολής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του αυριανού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη, συμμετέχουν οι: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.