ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: Έχει τον πρώτο λόγο… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ρεαλιστικά και πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ εξασφαλίζοντας το προβάδισμα, αλλά προφανώς όχι ακόμα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: Έχει τον πρώτο λόγο… (highlights)

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με σκορ 1-0 μέσα στην τούμπα επί του ΠΑΟΚ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη Τετάρτη (21/2).

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό να έχει κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ να βρίσκει διαδρόμους κυρίως από την πλευρά του Μλαντένοβιτς και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 35’.

Ειδικά ο Μπράντον Τόμας και ο Ντεσπόντοφ έχασαν μεγάλες φάσεις με τον Ντραγκόφσκι να σώζει την ομάδα του.

Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια με τους Μπερνάρ και Παλάσιος να καθυστερούν σε δύο καλές φάσεις και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Στο 53’ ο Παναθηναϊκός σκόραρε μετά από σέντρα του Κώτσιρα κεφαλιά ο Μπερνάρ, ο Κοτάρσκι απέκρουσε για να έλθει ο Σπόραρ με πλασέ να κάνει το 0-1.

Ο Τερίμ έβγαλε τον Σλοβένο και πέρασε φορ τον Μπακασέτα, ενώ ο Ζέκα μπήκε ως τρίτος αμυντικός χαφ με τον ΠΑΟΚ να κάνει άκρως επιθετική την ενδεκάδα του με τον Λουτσέσκου να προσπαθεί να «κλείσει» τον Παναθηναϊκό στην άμυνά του και να την «πολιορκήσει».

Στο 79’ Τάισον και Μπακασέτας αλληλοχτυπήθηκαν με τον διαιτητή να τους αποβάλει και τους δύο με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ο Τερίμ έκλεισε ακόμα περισσότερο την ομάδα του πίσω με τους Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ να μπαίνουν στο ματς και τον ΠΑΟΚ να παλεύει να ισορροπήσει την κατάσταση.

Ήταν άτυχος και στο 93’ όταν ο Μεϊτέ σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε Γεντβάι και Πέρεθ και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ντραγκόφσκι με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην επικράτηση με το τελικό 0-1.

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 0-1

Γήπεδο: «Τούμπας»

Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχαουτ (Ολλανδία)

Σκόρερς: Σπόραρ (53’)

Κίτρινες: Ζίφκοβιτς (85’), Τόμας (87’)- Γεντβάι (24’), Πέρεθ (48’), Μλαντένοβιτς (85’)

Κόκκινες: Τάισον (79’)- Μπακασέτας (79’)

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο- Σβαμπ (75’ Οζντόεφ), Τσιγγάρας (62’ Μεϊτέ) - Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (62’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (62’ Τάισον) - Μπράντον (71’ Σαμάτα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τερίμ): Nτραγκόφσκι- Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (87’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Αράο- Ρούμπεν, Τσέριν (87’ Σένκεφελντ) -Μπακασέτας, Μπερνάρ (87’ Βαγιαννίδης), Παλάσιος (68’ Μαντσίνι) - Σπόραρ (74΄Ζέκα)