Έζησε το όνειρο του ο Βοΐλης στην Πάτρα

Ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη στο ματς με την Παναχαϊκή.

Έζησε το όνειρο του ο Βοΐλης στην Πάτρα

Τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει στα… ψιλά η συμμετοχή του Αλέξανδρου Βοΐλη. Ο 17χρονος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στο 76’ αντί του Δημήτρη Μάνου.

Ο Βοΐλης είχε λάβει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης στον Ρέντη και είναι ένα παιδί για το οποίο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει αρκετά καλές επιδόσεις με την ομάδα Νέων και θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομής.

Για τον πιτσιρικά ήταν μία σημαντική στιγμή η χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ήταν δικαίωση των κόπων του και της δουλειάς του, αλλά ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς. Ο Αλέξανδρος Βοΐλης μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Πάτρας μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και τόνισε: «Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Το περίμενα πως και πως και γι’ αυτό δούλευα τόσο καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο νεαρός επιθετικός πέρσι είχε σκοράρει στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Youth League.