Μάντζιος: «Δε με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο - Κρατάμε το αποτελέσμα»

Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί της Νίκης Βόλου παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Δε με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο - Κρατάμε το αποτελέσμα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την απόδοση της ομάδες δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη με 3-0 επί της Νίκης Βόλου για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν με ικανοποίησε το πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού και έντασης που ήθελα να έχουμε. Όταν έχεις βέβαια μία μαζική άμυνα σε χαμηλά μέτρα, απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και κίνηση χωρίς τη μπάλα. Δεν τα είχαμε, παρά μόνο κάποια ξεσπάσματα. Αν εξαιρέσουμε τις φάσεις με Μορόν και Φεράρι, δεν είχαμε κάτι άλλο. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη βγάζοντας περισσότερη ενέργεια κι έχοντας κλασικές φάσεις. Προφανώς κρατάμε το αποτέλεσμα αλλά και ότι είμαστε κοντά στον στόχο της πρόκρισης».

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του: «Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση. Κάποια παιδιά είναι φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν θέλαμε να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση με βασικούς και να τους επιβαρύνουμε πριν τις Σέρρες».

Για την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου: «Προφανώς είναι καταδικαστέο από όλους. Πολλά πράγματα έχουν ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει τοξικότητα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο».