Πέρασε η ΑΕΚ, κέρδος οι «νέοι» (0-4)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ μετά τη σημερινή (31/10) επικράτησή της επί του Απόλλωνα Λάρισας, με καλή εμφάνιση και από τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν.

Πέρασε η ΑΕΚ, κέρδος οι «νέοι» (0-4)

H AEK βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την επικράτησή της σήμερα (31/10) στη Λάρισα απέναντι στον Απόλλωνα (4-0).

Οι «κιτρινόμαυροι» με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους τους και με τέρματα των Άλεφ (41’), Αγιώτη (45’, αυτογκόλ), Μπότου (76’), Σαρδέλη (90’) έφθασαν σε μια ακούραστη επικράτηση.

Σημειώνουμε πως στην αρχή της φάσης του τρίτου τέρματος της «Ένωσης», υπήρχε καθαρό οφσάιντ στον Γιακουμάκη, στη μεταβίβαση του Μπάμπη. Οι διαιτητές όμως άφησαν τη φάση να εξελιχθεί και ο επιθετικός της «Ένωσης» έκανε το γύρισμα στον Μπότο ο οποίος από κοντά σκόραρε. Ήταν το πρώτο γκολ του πιτσιρικά με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως πρώτο ήταν και το τέρμα του άλλου μικρού, του Σαρδέλη.

Οι παίκτες του «Δικέφαλου» είχαν κάμποσες ευκαιρίες στο ματς να πετύχουν κι άλλα γκολ. Χαρακτηριστικές στιγμές κατεγράφησαν από τους Μπότο, Άλεφ, Οικονόμου, Αλμπάνη, Σαρδέλη.

Σε κάθε περίπτωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματά του από την αναμέτρηση και φυσικά είδε την ομάδα του να «καθαρίζει» με την υπόθεση πρόκριση. Απομένει στην ΑΕΚ το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης (46΄ λ.τρ. Μαντζάρης), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (70΄ Ράμος), Αγιώτης (79΄ Ταουσάνης), Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλέφ (59΄ Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (77΄ Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (66΄ Αλμπάνης), Γιακουμάκης.