Λουτσέσκου: «Κρατάω το αποτέλεσμα»

Στην νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού με 4-0. 

Λουτσέσκου: «Κρατάω το αποτέλεσμα»

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό (0-4) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς της Τούμπας, διασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός εξήρε την νοοτροπία των παικτών του ενώ αναφέρθηκε και στην φυγή Λύρατζη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το τι κρατάει από το ματς: «Το αποτέλεσμα. Γιατί μας επιτρέπει να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα προς τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Το δεύτερο ήταν πως οι παίκτες έδειξαν υπευθυνότητα, σοβαρότητα και το σωστό κίνητρο, παρά το ότι ο Πανσερραϊκός έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Όταν είσαι συγκεντρωμένος, ταπεινός και υπεύθυνος, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζεις τα παιχνίδια, όπως προσεγγίσαμε αυτό με τον Πανσερραϊκό».

Για την υπόθεση Λύρατζη και τον δανεισμό του: «Τι να σχολιάσω; Ήθελε να πάει να παίξει, είχε αυτή τη δυνατότητα, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε εδώ. Καταλαβαίνω την απόφαση που πήρε».

Για τον Πανσερραϊκό και αν μπορεί να μείνει στην κατηγορία, φέτος και πολλά χρόνια: «Είναι μία από τις ομάδες που έχει δυνατότητες και τη σωστή νοοτροπία, επιθετικότητα, τρέχει πολύ, μια ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει εύκολα. Αν αναλύσεις τα αποτελέσματα του Πανσερραϊκού, ακόμα και κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους, είτε πήρε αποτέλεσμα, είτε έχασε δύσκολα. Είμαι σίγουρος, δεν έχω αμφιβολίες, πως θα μείνει στην κατηγορία και ίσως τερματίσει ψηλότερα από τις τελευταίες θέσεις».