Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: «Πέταξε» για τον ημιτελικό ο «δικέφαλος», διαδικαστική η ρεβάνς στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό (0-4) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς της Τούμπας, διασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4: «Πέταξε» για τον ημιτελικό ο «δικέφαλος», διαδικαστική η ρεβάνς στην Τούμπα

Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ αποτυπώθηκε στην μεταξύ τους αναμέτρηση στις Σέρρες, στον πρώτο από τους δύο αγώνες των δύο ομάδων για την προημιτελική φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «δικέφαλος του βορρά» δίχως να δυσκολευτεί επέβαλε πλήρως το παιχνίδι του και θριάμβευσε με 4-0, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στην Τούμπα

Από την πλευρά τους οι Σερραίοι του Πάμπλο Γκαρσία είχαν τις καλές στιγμές τους, θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 7’, όταν ο Μούργος γλίστρησε ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει και στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που πέρα από τα τέσσερα γκολ έχασε και πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας στο 57’ (απέκρουσε ο Κατσίκας).

ΤΑ ΓΚΟΛ
8’: Ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μπράντον Τόμας πήρε την κεφαλιά, ο Κατσικάς απέκρουσε και σε δεύτερο χρόνο ο προωθημένος Νάσμπεργκ με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία (0-1).
22’: Ο Οικονόμου γύρισε λανθασμένα τη μπάλα προς τα πίσω, ο Μπράντον Τόμας έδωσε στον Ζίβκοβιτς και αυτός έστρωσε δεξιά στον Σάστρε που σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κατσικά για το 0-2.
69’: Ο Μάρκος Αντόνιο βρήκε χώρο εκτός περιοχής και με ωραίο βολέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 0-3.
78’: Ο Κωνσταντέλιας έδωσε στον Ζίβκοβιτς και αυτός με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η μικρογραφία
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-4
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών
Σκόρερ: 8’ Νάσμπεργκ, 22’ Σάστρε, 69’Μάρκος Αντόνιο, 78’ Ζίβκοβιτς.
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Kατσίκας - Ντάνκελρουϊ Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ) Θυμιάνης Πηλέας - Μορέιρα Οικονόμου Σοφιανός (46’ Ουάρντα)- Μούργος Μασκανάκης Γούλερι (61’ Μπετανκόρ)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς - Σάστρε (79’ Μεϊτέ) Μιχαηλίδης Νάσμπεργκ Σοάρες- Τσιγγάρας (70’ Τάισον) Σβαμπ (79’ Κεντζιόρα)-Α. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ) Κωνσταντέλιας Μάρκος Αντόνιο – Τόμας (70’ Τζίμας)