ΠΑΟΚ: Στα… πιτς ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και σήμερα (15/1) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

ΠΑΟΚ: Στα… πιτς ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Κυπέλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και χθες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Συνεχίζεται ο μαραθώνιος του Ιανουαρίου για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2023-24, σειρά παίρνει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Πασνερραϊκού.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά και με αυτό το στόχο ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας (15.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από μια σειρά ασκήσεων και οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στον δεξί γλουτό. Η κατάσταση του αρχηγού θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Την Τρίτη (16.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Σέρρες».