Λουτσέσκου: «Θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση» (vid)

Το σχόλιο του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λουτσέσκου: «Θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση» (vid)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 0-2 επί του Βόλου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει ικανοποιημένος για την υπευθυνότητα όπως δήλωσε που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση. Τα καταφέραμε. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ματς και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πάντα θέλω να αντιμετωπίζουμε με τη μέγιστη συγκέντρωση και την κατάλληλη νοοτροπία αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι ζήτημα πρόκρισης ή αποκλεισμού. Είμαι ικανοποιημένος για την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες μου.

Ο Βόλος έπαιξε πιέζοντας ψηλά, έπαιξε με βαθιές μπαλιές και δεν ήταν εύκολο για μας να ανακτήσουμε ψηλά την κατοχή και να επιτεθούμε. Ποτέ δεν ξέρεις, από μια βαθιά μπαλιά ή ένα λάθος μπορεί όλα να αλλάξουν. Όμως η ομάδα ήταν καλή, αντέδρασε σωστά, με υπευθυνότητα και ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα, αφού και ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο πιεστικός».