Κύπελλο: Πέρασε με δύο νίκες ο ΠΑΟΚ, 0-2 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά τον Βόλο, αυτή τη φορά στο Πανθεσσαλικό (0-2) και προκρίθηκε στους «8» του Κυπελλου Ελλάδας.

Κύπελλο: Πέρασε με δύο νίκες ο ΠΑΟΚ, 0-2 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο

Ματς διαδικαστικού χαρακτήρα διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να είναι παντελώς ακίνδυνοι και τους Θεσσαλονικείς με μια «επαγγελματική» εμφάνιση να παίρνουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με δύο νίκες.

Το τελικό 0-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Βόλο να έχει όλη κι όλη μία καλή στιγμή σε ολόκληρο το 90λεπτο (!) και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μετουσιώνει σε γκολ τη μία από τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη ματς ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος πέρα από τον έλεγχο και τη δημιουργία στη μεσαία γραμμή πέτυχε και ένα φανταστικό γκολ στο 17' για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Σβαμπ στο 73' έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, παίρνοντας το «ριμπάουντ» ύστερα από σουτ του... Κωνσταντέλια, που ήταν μέσα και σε αυτή τη φάση.

Ο ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα πλέον στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της χώρας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Νωρίτερα τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία ήρθαν ισόπαλα με 1-1 απέναντι στον Αστέρα, παίρνοντας την πρόκριση χάρη στη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς στην Τρίπολη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ 0-2

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 17' Κωνσταντέλιας, 73' Σβαμπ

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες κάρτες: 54' Σβαμπ

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς – Ασλανίδης Καλογερόπουλος Σιέλης (63’ Ράσιτς) Κίτσος – Τρουιγέ (81’ Μπαριέντος) Γκλάβτσιτς (71’ Λούνα) – Ντέλετιτς (63’ Κόμπα) Μπερτόλιο Καραγιάννης – Γκαρσία (46’ Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε Κεντζιόρα Μιχαηλίδης Ράφα Σοάρες – Σβαμπ Τσιγγάρας (70’ Μεϊτέ) – Ντεσπόντοφ (70’ Α. Ζίβκοβιτς) Αντόνιο (70’ Τάισον) Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ) – Τόμας (78’ Τζίμας).