Λουτσέσκου: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με απόλυτο σεβασμό, αλλά μας έλειπε η ένταση» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου με 1-0 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λουτσέσκου: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με απόλυτο σεβασμό, αλλά μας έλειπε η ένταση» (vid)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του Βόλου με 1-0 για την πρώτη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το παιχνίδι είπε: «Η νίκη είναι νίκη σε κάθε περίπτωση, μετά από πολλά παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων με ένα γεμάτο πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Μας έλειπε η ένταση. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με απόλυτο σεβασμό και αυτοπεποίθηση θέλοντας να παίξουμε το παιχνίδι μας. Έλειπε η αποφασιστικότητα γιατί δεν το είχαμε το παιχνίδι ως τελικό αλλά το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα».

Για την επικείμενη διακοπή στη Super League και την επιστροφή παικτών τόνισε: «Σε κάθε περίπτωση έχουμε ένα παιχνίδι σε μία εβδομάδα (σ.σ εναντίον της Ελσίνκι), η βαθμολογία στον όμιλο έχει κριθεί αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Παίκτες χωρίς μεγάλο αγωνιστικό ρυθμό όπως ο Μάρκος Αντόνιο θα έρθουν πιο κοντά, θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Δεν μπορώ να πω αν μας κόβει τον ρυθμό ή μας βοηθά».