ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Με πέναλτι του Σβαμπ και τον Ευαγγέλου να ακυρώνει καθαρό γκολ του Μωραΐτη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Βόλο με εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Βόλου με τον Μωραΐτη στο 69ο λεπτό!

ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0: Με πέναλτι του Σβαμπ και τον Ευαγγέλου να ακυρώνει καθαρό γκολ του Μωραΐτη

Είδε και έπαθε ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον Βόλο (1-0) και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον εξαιρετικό Βόλο που άξιζε κάτι καλύτερο με την εικόνα που είχε και τις φάσεις που δημιούργησε.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά στην επανάληψη σώθηκαν αφού ο διαιτητής Ευαγγέλου αλλά και ο Περράκης στο VAR κακώς ακύρωσαν γκολ του Μωραΐτη στο 69ο λεπτό.

Ο επιθετικός του Βόλου έχει κερδίσει καθαρά στον αέρα τον Βιεϊρίνια και σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Ευαγγέλου σφυρίζει επιθετικό φάουλ ενώ μαζί του συμφώνησε και ο Περράκης που ήταν στο VAR.

Στο 73' ο Μωραΐτης σε ίδια φάση, με τον Κίτσο και πάλι να σεντράρει, απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΠΑΟΚ όπως είπαμε και παραπάνω δεν ήταν καλός. Μετά το 30' κάπως ανέβηκε και ευτύχησε στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους να πάρει το προβάδισμα με το πέναλτι (το κέρδισε ο Ντεσπόντοφ από τον Κίτσο) του Σβαμπ αλλά στην επανάληψη δεν είχε καθαρό μυαλό και ο Βόλος άξιζε σίγουρα να φύγει από την Τούμπα με το ισόπαλο αποτέλεσμα και να έχει φυσικά περισσότερες ελπίδες στη ρεβάνς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ 1-0

Διαιτητής:
Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ:
45’+2’ Σβαμπ πέναλτι

Οι συνθέσεις…

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου):
Ζίβκο Ζίβκοβιτς - Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια - Σβαμπ, Οζντόεφ (67’ Μεϊτέ) – Ντεσπόντοφ (67’ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας – Σαμάτα (75’ Μπράντον Τόμας)

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κόστιτς – Τάχατος (46’ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος - Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς – Κορνέτ (62’ Μωραΐτης), Ντέλετιτς (46’ Άλχο), Ενγκίν (58’ Κόμπα)– Γκαρσία