Πάμπλο Γκαρσία: «Απόλυτα ικανοποιημένος»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Πάμπλο Γκαρσία: «Απόλυτα ικανοποιημένος»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Περάσαμε καλά στην Τρίπολη και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη φιλοξενία. Παίξαμε το ίδιο όπως και το πρωτάθλημα, πιέσαμε, τρέξαμε, είδαμε και παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα, αλλάξαμε κάποιες θέσεις τους παίκτες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δουλειά όμως πρέπει να συνεχιστεί γιατί την Κυριακή ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Σήμερα χρησιμοποιήσαμε και νέους παίκτες και είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε τα νέα παιδιά στην προσπάθεια που κάνουν. Έχουν πολλή διάθεση οι νέοι παίκτες να παίξουν, αλλά πρέπει να προσέχουν τα θέματα της τακτικής και όχι μόνο την επίθεση, αλλά και την άμυνα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτή την εμφάνιση».