Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2: «Πλώρη» για τα προημιτελικά

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα με 2-0 και έβαλε τις βάσεις για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2: «Πλώρη» για τα προημιτελικά

Εντυπωσιακός ο Πανσερραϊκός κέρδισε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έβαλε τις βάσεις για να βρεθεί στην οκτάδα. Οι Σερραίοι παρά τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, κράτησαν το μηδέν και με δυο όμορφα τέρματα (37’ Τομάς, 56’ Σοφιανός) κέρδισαν 2-0 σε ένα γήπεδο όπου το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης που έχει στόχο το Κύπελλο βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να πάει στις Σέρρες για να κάνει μεγάλη ανατροπή και να συνεχίσει στον θεσμό. Στο β’ ημίχρονο μετά τις αλλαγές του Ράσταβατς λειτούργησε καλύτερα ο Αστέρας αλλά εκεί που έδειχνε να βρίσκεται κοντά στο 1-1, ήρθε ο Σοφιανός να πετύχει το 0-2 και να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Αρκάδων.

Στο 90’ ο Αστέρας σκόραρε με τον Μιριτέλο, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Βαλιέντε στον Κατσίκα, σε μια φάση όπου ο μέσος των γηπεδούχων στεκόταν ακίνητος και ο κίπερ των Σερραίων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-2

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Σκόρερ: 37’ Τομάς, 56’ Σοφιανός

Οι συνθέσεις…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Γκρόζντανιτς (55’ λ. τρ. Καστάνιο), Ατιένθα, Χουχούμης – Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ λ. τρ. Βαλιέντε) – Ζουγλής, Σίτο (46’ Καλτσάς), Κρέσπι (46’ Μπαρτόλο) – Μιριτέλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας – Τσαγκαλίδης (6’ λ. τρ. Δεληγιαννίδης), Γκοτζαμανίδης (63’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης – Μορέιρα, Ουεντραόγκο – Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός) - Σοφιανός, Μπαΐροβιτς (63’ Άλεξιτς), Τομάς (83’ Οικονόμου).